ContaCt

Wij, Enza ijzerwaren en gereedschappen, zijn een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het leveren van ijzerwaren, gereedschappen, machine’s, doe het zelf materialen, lijmen en kitten, schoonmaak-artikelen etcetera, maar vooral kennis betrokkenheid en behulpzaamheid bij het tot stand komen van uw plannen. 

Contactinformatie

Adres

Raadhuisstraat 3

2906 LH Capelle a/d IJssel

Telefoonnummer

010-4507332

E-mail

enza@enza.nl

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 17:30

Vrijdag

09:00 – 17:30

Zaterdag

09:00 – 16:00

Zondag

Gesloten

NEEM CONTACT OP MET ENZA IJZERHANDEL

Contact Formulier winkel

Onze services

ENZA

stuksservice

Alleen kopen wat je nodig hebt
Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten-, of installatiekabel waarvan je er voor je klus slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig.

ENZA

sleutelservice

Een extra sleutel komt altijd van pas. Terwijl u wacht of winkelt, wordt uw auto- of huissleutel razendsnel bijgemaakt. Vakkundig en voordelig! Wij vervaardigen overigens ook hele sleutelsystemen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Enza

Advies inbraakpreventie

Je moet er niet aan denken: je komt thuis van vakantie en het hele huis is overhoop gehaald. Er is ingebroken… Gebruik onderstaande anti-inbraak tips om de kans dat er ingebroken wordt te verkleinen.Gratis preventieadvies aan huis? Vul hier het formulier in!

Enza

Slijpservice

Heeft u ook genoeg van uw botte messen en scharen? Wij bieden u de mogelijkheid deze op professionele wijze te laten slijpen. Wij slijpen voor u onder andere uw messen, scharen, spades, beitels, (tuin)gereedschappen, cirkelzaagbladen en schaatsen. Binnen een paar dagen zijn ze weer als nieuw!

Als de Schaatsbaan Rotterdam open is slijpen wij uw schaatsen. Én als er natuurijs is uiteraard. We slijpen direct, meestal is de wachttijd niet lang. (Behalve als er ijs ligt, want dan komen jullie allemaal tegelijk.)

Als u uw schaatsen achter wilt laten, er dus niet op wilt wachten, dan zijn ze de volgende dag klaar. Let wel op onze openingstijden. Betaling alléén contant. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.